ISPLIVALA ZAJEDNIČKA FOTKA MARIJE I BEBICE IZ SPOLJNJEG SVETA! Tašta i zet uhvaćeni u NEZGODNOM momentu, fanovi započeli RAT!
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

HAOS

ISPLIVALA ZAJEDNIČKA FOTKA MARIJE I BEBICE IZ SPOLJNJEG SVETA! Tašta i zet uhvaćeni u NEZGODNOM momentu, fanovi započeli RAT!

Stars -

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica imaju odnos koji većini javnosti nije poznat, a njihove svađe i raskidi se uvek završe pomirenjem.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Damir Dervišagić, ATAImages

Bebica je diskvalifikovan iz šeste sezone, a vreme provodi u spoljnjem svetu i to u Nišu, u porodičnoj kući Kulića, dok ona u Šimanovcima uživa u ljubavi sa bivšim momkom Zolom.

To je sasvim dovoljna činjenica za fanove koji su još odavno tvrdili da Bebica i Marija Kulić gaje simpatije jedno prema drugom iako su to oštro i surovo demantovali.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Opšte je poznato da kada je Miljana bila u bolnici i borila se za život zbog komplikacija operacije želuca, Marija i Macanović se nisu odvajali, a tom prilikom je i priznala koliko joj je značila podrška Miljaninog momka.

Upravo to je i podgrejalo glasine o njihovom odnosu, a jedna od fan stranica na Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz spoljnjeg sveta, koja je izazvala momentalni rat publike.

Dok jedni tvrde da Marija i Bebica apsolutno nemaju ništa od odnosa "tašte i zeta", drugi tvrde da su "konačno uhvaćeni".

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja