"CRNA GORA MI JE OMILJENI GRAD" Naša pevačica se neviđeno ispalila, svojim neznanjem ŠOKIRALA sve! Prešišala i Maju Marinković
Foto: Printscreen Instagram

negAtivni komentari ne prestaju

"CRNA GORA MI JE OMILJENI GRAD" Naša pevačica se neviđeno ispalila, svojim neznanjem ŠOKIRALA sve! Prešišala i Maju Marinković

Stars -

Mlada muzička zvezda Marina Perezović Zera šokirala svojim neznanjem pratioce na Instagramu.

Naime, pevačica Marina Pezerović, koja je odrasla u Austriji našla se na meti kritičara zbog toga što nema ni opšte obrazovanje.

Jedan fan ju je na Instagramu upitao koji joj je omiljeni grad, a pevačicin odgovor je bio Crna Gora, zbog čega su odmah krenuli da se nižu negativni komentari na njen račun.

Zera
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Zera je rođena u Austriji gde je provela i detinjstvo, a njeni roditelji su poreklom iz Novog Sada. Isprva je pevala isključivo na engleskom, da bi potom počela da na društvene mreže objavljuje srpske kavere, odnosno pesme drugih muzičara koje je izvodila na svoj specifičan način.

Inače, poznato je da i Maja Marinković ne vlada baš elementarnim znanjem. Ona je u prethodnoj sezoni na pitanje o glavnim gradovima država imala dva ispada. Izjavila je da je glavni grad Španije Meksiko, a nije znala ni koji je glavni grad Bosne i Hercegovine - rekla je Bijeljina!

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja