OČI U OČI BIVŠA LJUBAVNICA I MIROSLAV ILIĆ: Pevač neće da bude Devinov otac, a svi su primetili VELIKU promenu na Mirjani KURIR TV
Foto: Ata images

pobija da je Devinov otac

OČI U OČI BIVŠA LJUBAVNICA I MIROSLAV ILIĆ: Pevač neće da bude Devinov otac, a svi su primetili VELIKU promenu na Mirjani KURIR TV

Stars -

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić stigli su u Palatu pravde na suđenje. Oboje su su došli na suđenje po tužbi pevača kako bi pobio presudu da je otac Devina Antonovića.

Pevač je noseći kišobran i fasciklu na suđenje, a promašio je ulazna vrata, što ga nije mnogo omelo da nasmejan uđe u zgradu.

Bivša ljubavnica je vidno smršala od prošlog puta, a kao i uvek imala je vremena da pozira novinarima.

1 / 9 Foto: Ata images

Podsetimo, Mirjana Antonović i Miroslav Ilić već godinama vode veliku bitku za dokazivanje očinstava njenog sina. Pravnim putem je to i uspela, ali je onda ta presuda ukinuta.

00:22

Mirjana Antonović došla na suđenje s Miroslavom Ilićem

Podsetimo, Miroslav je izgubio u još jednom sporu protiv Mirjane, tačnije, odbačena je njegova krivična prijava za krivično delo povrede tajne postupka.

- Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo - rekao je njen advokat, a advokat Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti da otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

kurir.rs/M.S.

Bonus video:

01:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track