PRETUČEN POZNATI PEVAČ U NOVOM PAZARU: Komšija ga pesničio nasred ulice! ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK
Foto: Printscreen

PRETUČEN POZNATI PEVAČ U NOVOM PAZARU: Komšija ga pesničio nasred ulice! ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK

Stars -

Sinoć u Njegoševoj ulici u Novom Pazaru, oko 23.30 sati, došlo je do brutalnog prebijanja poznatog novopazarskog pevača Redžepa Režepovića poznatog pod nazivom Lepi, inače vlasnika apartmana pod istim nazivom.

pevač
foto: Printscreen

Ovaj novopazarski pevač je navodno već duže vreme u sukobu sa određenim ljudima u Novom Pazaru, čak se sa jednim i fizički obračunavao, a tuča nije posledica tog sukoba već je u pitanju drugo lice.

Kako Kurir nezvanično saznaje reč je o komšijskom obračunu i razmiricama.

PU Novi Pazar: Policijski službenik nije akter tuče

Povodom pojedinih informacija da je Redžepovića tukao pripadnik MUP i da je u sukobu sa službenim licima, reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, negirajući ove navode.

Policijska uprava u Novom Pazaru ističe da su netačni navodi u današnjem tekstu na pojedinim portalima, da je u tuči dva lica učestvovao policijski službenik ove policijske uprave, a koja se dogodila 1. aprila ove godine u večernjim satima, u Njegoševoj ulici u Novom Pazaru.

Inače, tuča je prijavljena policiji i policijski službenici preduzeli su sve mere i radnje uz svoje nadležnosti i obavestili tužilaštvo. Takođe, Policijska uprava u Novom Pazaru apeluje da se ne šire neistine i dezinformacije, jer se na ovaj način nanosi šteta policijskim službenicima, koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje, navodi se u saopštenju MUP.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja