"ČESTO SAM BILA BEZ NOVCA" Katarina Živković o prvim koracima na estradi i finansijama, ali i TRIKOVIMA za lepši i bujniji DEKOLTE
Foto: Nemanja Nikolić

ISKRENA

"ČESTO SAM BILA BEZ NOVCA" Katarina Živković o prvim koracima na estradi i finansijama, ali i TRIKOVIMA za lepši i bujniji DEKOLTE

Stars -

Katarina Živković u društvu Kije Kockar došla je na jedan gradski događaj.

Zasijala je u crnom kompletu, a njene grudi izbile su u prvi plan i oduzele dah svim prisutnima, te je pevačica u razgovoru za Kurir otkrila da li se ponovo podvrgla nekim intervencijama.

Kija Kockar
foto: Kurir

Na samom početku razgovora, pevačica je opravdala svoj dolazak i otkrila zašto je došla upravo sa Kristinom.

- Znam da ste navikli da na događaje dolazim sa jačom polovinom, ali ovoga puta sam došla sa lepšom - našalila se pevačica u startu razgovora sa ekipom Kurira.

Kija Kockar
foto: Kurir

Katarina se osvrnula na učešće u rijalitiju Farma u kojem je pre nekoliko godina i odnela pobedu, pa progovorila o nedavnim spekulacijama da u to vreme nije zaradila novac.

- Ne bih to predstavila kao neku tužnu priču. Bila je situacija da sam ja predstavljala narod, ispalo je da pružam neki lažni sjaj... Uvek sam se trudila da izgledam lepo i sređeno, a često sam tada bila bez novca i bila sam tužna zbog toga. Bilo je tu nekih kontradiktornosti, ali dobro, to je iza mene i prošlo je - izjavila je Katarina za Kurir.

Katarina Živković
foto: Pirntscreen Youtube

Podsetila se i albuma koji je snimila nakon pobede, te je priznala koliko joj je uspeha doneo pomenuti projekat.

- Birala sam sama neke pesme, a neke je Saša Popović. Neke pesme nisu bile hit u to vreme, ali sada su veoma tražene. Isplatio se trud svakako - rekla je Katarina.

02:09

Kija Kockar i Katarina Živković

Njen fizički izgled oduvek je intrigirao javnost, a njena promena od početka karijere do danas je više nego vidljiva. Živkovićeva je otkrila trikove za lkepotu, ali i bujan dekolte koji mami uzdahe.

- Iskreno, koristim tri fore. Prva je "pušap" da moje grudi izgledaju veće, druga je fotošop a treća je šminlka i sve to da izgledaju veće i bolje - otkrila je pevačica.

00:26

Katarina Živković o tome da li je remontovala grudi i zasto izgledaju veće nego inače

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

DEČKO JE NEUSPELI POKUŠAJ PROMOCIJE: Treba se takvima stati na put! Katarina Živković o aferi MITO u ZG: ŽELJAN JE POPULARNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track