POVREDA U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Snajka upala u paniku, pa se posekla!
Foto: Kurir televizija

POVREDA U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Snajka upala u paniku, pa se posekla!

Stars -

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas u 18 časova na Kurir televiziji. U današnjoj epizodi za vas će kuvati porodica Ilić iz Beograda, koju čine majka Biljana, snajka Marija i sin Željko.

00:51

U današnjoj epizodi za vas će kuvati porodica Ilić iz Beograda

Majka Biljana je penzionerka. Iako je po struci arhitekta, nikada se nije time bavila već je dugi niz godina obavljala razne administrativne poslove. Bavi se veoma neobičnim i zaboravljenim zanatom - pravi šešire. Pored toga, obožava ples i ima plesnu grupu. Zna da kuva sve, a omiljeno jelo joj je sarma. Snajka Marija se bavi čuvanjem dece. Voli da kuva, naročito da mesi pite koje su joj i najdraže jelo. Željko radi kao vozač. U slobodno vreme rešava enigmatiku, piše pesme i ide na planinarenje. Često provodi vreme u kuhinji, ali priznajte da nije baš talentovan. Najviše preferira pastu bolonjeze i njoke.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Sjajna zabava uz zanimljive takmičare i danas je zagarantovana. Kako su se majka Biljana i snajka Marija snašle u pripremi specijaliteta, kakva je povreda nastala kada je takmičarka upala u paniku, kao i koji to šešir najbolje pristaje Seki Aleksić - saznajte danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track