DAČIĆEVOJ SNAJKI KOMPOZITOR SKINUO PESME SA JUTJUBA ZBOG DUGA OD 50.000 EVRA! Saško Nikolić preduzeo drastične mere!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Shutterstock, Ilustracija

nije htela da plati

DAČIĆEVOJ SNAJKI KOMPOZITOR SKINUO PESME SA JUTJUBA ZBOG DUGA OD 50.000 EVRA! Saško Nikolić preduzeo drastične mere!

Stars -

Milica Jokić, koja se već duže zabavlja sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, posle učešća u "Pinkovim zvezdama" objavila je svoj prvi projekat, koji je nazvan "Trilogija", s pesmama "Leptirići", "Muške laži" i "Nisi ti", čiji je autor poznati kompozitor Aleksandar Saško Nikolić.

Milica Jokić
foto: Kurir televizija

Pesme su se vrlo brzo zavrtele i ušle u trending, ali nakon samo nekoliko meseci singlovi su misteriozno nestali s Jutjuba, a pevačica je potom objavila pesme "Prva dama" i "To mogu ja" s drugim saradnicima.

Milica Jokić
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, njeni obožavaoci su vrlo brzo po društvenim mrežama počeli da traže njene prve tri pesme pitajući gde su nestale.

Milica se nije oglašavala, čak je brisala komentare na račun pesama, a onda je Kurir došao do informacije da Jokićeva duguje 50.000 evra pomenutom kompozitoru.

Saško Nikolić
foto: Nenad Kostić

- Kada je završila takmičenje, nije znala ni gde će, ni šta će. Pesme autora s kojima je htela saradnju su bile skupe i nije imala novca da ih plati. Tada ju je njen blizak prijatelj upoznao s Nikolićem i ubedio ga da uloži u Milicu, a da će mu ona kroz angažovanja na osnovu te tri pesme isplatiti novac. Kada je Saško predložio da potpišu ugovor, ona mu je rekla: "Gledam te u oči i kažem ti da nema potrebe za ugovorom, ja te neću prevariti". Uradili su te pesme, objavili ih i publika je vrlo brzo prepoznala kvalitet projekta, pa su postale jako slušane - kaže izvor Kurira i dodaje:

Milica Jokić, Luka Dačić
foto: Privatna Arhiva

- Svi su bili zadovoljni jer je sve krenulo kako treba. Saško je Milicu upoznao s dosta poznatih ljudi sa estrade, ulagao u njenu karijeru, dok se ona jednog dana nije pojavila i rekla da ne želi više saradnju s njim. Saško je bio zbunjen, rekao je: "U redu, Milice, ali ti onda meni duguješ 50.000 evra." Ona mu je odgovorila da nema novca da to plati. Saško je bio besan jer nije verovao šta ga je snašlo i rekao joj je da će pesme da ukloni sa svih platformi i ona se nije bunila zbog toga. Pesme su obrisane i sve je ostalo na tome - završava naš sagovornik.

Milica Jokić
foto: Printscreen/Instagram

Pozvali smo pevačicu za komentar i pitali je zašto nema pesama na Jutjubu.

- Sve je u redu, bilo je malih problema, ali pesme će uskoro biti vraćene - kazala je ona, a kada smo joj rekli da imamo saznanja da duguje kompozitoru novac i da su numere zbog toga uklonjene, ona je odgovorila:

- Navedene informacije nisu tačne i zbog toga ne želim da ih komentarišem. I mene ste da budem iskrena iznenadili tim informacijama, prvi put čujem za to.

Pozvali smo i Nikolića.

- Ne bih ja o tome kroz medije. Bilo je nesuglasica, ali ona i ja još nismo seli i porazgovarali o tome nasamo. Mlada je ona, pa ne bih voleo da joj ja pravim skandale na samom početku. Nisam ja taj tip - naveo je on.

Kada smo Sašku rekli da imamo informaciju o iznosu koju mu pevačica duguje i o svim detaljima koji su se dešavali u vezi s prekidom saradnje i nestanka pesama, izjavio je sledeće:

- Pa eto, čuli ste, ja ne bih stvarno ništa više da komentarišem - zaključio je kompozitor.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/ M. J.

Bonus video:

01:18

Milica Jokić i sin Ivice Dačića stigli na venčanje Mihajla Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track