SLAĐA PETRUŠIĆ OBILAZILA UKLETE KUĆE! Noći provodila na jezivim mestima
Foto: Printscreen/Youtube

SLAĐA PETRUŠIĆ OBILAZILA UKLETE KUĆE! Noći provodila na jezivim mestima

Stars -

Vest da je bivša učesnica rijalitija i voditeljka Parova Slađana Slađa Petrušić iznenada preminula pojavila se na društvenim mrežama, tačnije na profilu koji koristi i ona sama, i uznemirila je javnost.

- S tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je u objavi na njenoj društvenoj mreži.

Nekoliko sati kasnije ona se oglasila za medije sa porukom "Vasrksla sam".

Iako se proteklih godina povukla iz medija, Slađa je veoma aktivna na svojim društvenim mrežama gde sa pratiocima delil razna iskustva.

Između ostalog, ona je otkrila da istražuje paranormalne stvari, te je ljude koji je prate pozvala da sa njom obilaze uklete kuće.

Slađana Petrušić
foto: Printscreen

"Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mesta, a vraćanje je u sredu, ko preživi... Plan je ostati celu noć i uveriti se u sve priče, a uveriti i vas... Pratite nas uživo ili u mrtvo... Svi vi koji ste hteli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno - napisala je ona u martu.

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track