"DANJU ZARAĐUJE KAO MEHANIČAR A NOĆU PEVA!" Britanski mediji pišu o Milijevom pevaču iz ZG: A evo šta kažu o samom takmičenju
Foto: Privatna Arhiva

uspeh

"DANJU ZARAĐUJE KAO MEHANIČAR A NOĆU PEVA!" Britanski mediji pišu o Milijevom pevaču iz ZG: A evo šta kažu o samom takmičenju

Stars -

O takmičaru emisije "Zvezde Granda" Željku Trbojeviću počeli su da pišu i britanski mediji!

Željku je mentor Aleksandar Milić Mili, a našoj publici je postao poznat kada se zbog odluke žirija o tome da je dobio maksimalan broj glasova rasplakao.

Željko Žak Trbojević
foto: Privatna Arhiva

- Nije valjda da si se rasplakao, ma svaka ti čast - rekla mu tada Sanja Kužet, dok je Željko brisao suze sa lica.

Ipak, glas o njemu se daleko čuo pa je tako pre nekoliko dana britanski Telegraf objavio zanimljivu priču o Milijevom kandidatu.

Tamo se, između ostalog navodi da Željko u Engleskoj danju zarađuje kao mehaničar i vlasnik garaže u Korbiju, a da noću "ovaj otac troje dece oduševljava publiku i žiri hit TV emisije o muzičkim talentima".

U ovom članku format "Zvezde Granda" se naziva mešavinom emisija "The Voice" i X-Factor", a za Željka da iako je odrastao u Engleskoj, nikada nije zaboravio svoje balkanske korene. On je inače, rođen u Hrvatskoj, a kao desetogodišnjak se preselio u Englesku.

Željko Žak Trbojević
foto: screenshot zvezde granda

Trbojević je za Telegraf istakao da ga je pokojni otac ohrabrio da se bavi muzikom, iako ima svoj zanat.

- Bilo je prilično emotivno. Moj stari je preminuo prošle godine. Uvek je govorio da sam dovoljno dobar. Nakon što sam završio kurs za mehaničare, ohrabrio me je da se vratim na koledž i studiram muziku. Rekao je idi i radi ono u čemu uživaš - rekao je takmičar.

Ljubav prema muzici navela ga je da se prijavi u "Zvezde Granda" preko interneta. Očekivao je da će audicije biti u Londonu, ali ih je umalo propustio kada je obaveštenje da je prošao dalje stiglo na njegov mejl u neželjenu poštu.

- Poslao sam nekoliko klipova na kojima pevam, a onda sam zaboravio na to. Imejl u kome se me pozvali na audiciju, završio je u mojoj neželjenoj pošti i mislio sam da sam zakasnio. Ipak, ali organizator je rekao da bi voleli da budem u takmičenju - prisetio se Željko.

Željko Žak Trbojević
foto: screenshot zvezde granda

Inače, kako je i naveo u svojoj prijavi, Željko ima 33 godine i dolazi iz Engleske. Završio je fakultet, a po zanimanju je mehaničar. U slobodno vreme voli da se bavi sportom. Voli da provodi vreme sa familijom, a zamera sebi što voli da jede mnogo i rano ustajanje. Od muzike voli rokenrol.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:06

MILI OTKRIO KOJI JE KLJUČ USPEHA NA ESTRADI: Menjaju se vremena, ali ako to uradite, tad će vam početi KARIJERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track