ŠA ZA 24 SATA OŽENIO SE TIKTOKERKOM VANJOM! A ne zna da je bila sa ovim ZADRUGAROM bila u vezi, čak i živeli zajedno
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠA ZA 24 SATA OŽENIO SE TIKTOKERKOM VANJOM! A ne zna da je bila sa ovim ZADRUGAROM bila u vezi, čak i živeli zajedno

Stars -

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno se oženio tiktokerkom Vanjom Ignjatović, a proslava je napravljena u krugu najbližih. Vanja se već ostvarila kao majka, a davno pre Aleksića bila je u emotivnoj vezi sa još jednim bivšim učesnikom "Zadruge".

Reč je o Mlađi Jovanoviću, koji je popularnost stekao u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", dok se danas bavi privatnim biznisom.

Prema tvrdnjama izvora Pinka, sadašnja supruga Nenada Aleksića Ša sa Mlađom je bila pre ravno šest godina - zaljubili su se 2017, a raskinuli su iduće godine. Takođe, godinu dana su živeli zajedno. A da li za njenu emotivnu vezu iz prošlosti, sa bivšim učesnikom "Zadruge", zna njen sadašnji suprug Ša - nije poznato.Nakon što se saznalo da se tajno oženio, Ša je za domaće medije potvrdio informaciju i progovorio o Vanji.

Mlađa Jovanović
foto: Printscreen

- Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon "Zadruge 6" smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život - rekao je reper pre nedelju dana.

Ša je podsetimo, svoju suprugu Ivanu Aleksić prevario u Zadruzi sa Tarom Simov. Ipak, njihova ljubav nije potrajala.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:33

Ceca skočila na stolicu kad je počela ova pesma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track