NINA BADRIĆ SLOMLJENA: Nakon njegove smrti povukla se iz javnosti, a sada podelila BOLNU USPOMENU: "Zauvek"
Foto: Printscreen/Instagram

rastužila fanove

NINA BADRIĆ SLOMLJENA: Nakon njegove smrti povukla se iz javnosti, a sada podelila BOLNU USPOMENU: "Zauvek"

Stars -

Pevačica Nina Badrić rastužila je fanove svojim poslednjom objavom, koju je posvetila pokojnom ocu.

Nina je u više navrata sa pratiocima delila svoje zajedničke trenutke sa majkom, a svake godine u znak sećanja Nina postavi i fotografiju sa ocem Simom, koji je preminuo 2014. godine.

Nina Badrić
foto: Printscreen/Instagram

Tako i je danas na svom storiju Nina okačila fotografiju na kojoj grli svog oca uz emotivne stihove pesme "Always and Forever".

Nina Badrić
foto: Printscreen Instagram

Badrićeva neretko spominje pokojnog oca, a njegova smrt ga je toliko pogodila da se povukla iz javnosti i dugo nije imala snage da stane na scenu.

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu - napisala je Nina jednom prilikom na društvenim mrežama uz očevu fotografiju.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:40

GDE SU TI MANGUPI, DA IH NAPOKON SRETNEM? Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji POGLEDAJTE NJEN NOV FENOMENALAN STAJLING

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track