TREĆI MEDENI MESEC ZA PAMĆENJE! Sin i snaja Suzane Jovanović uživaju na egzotičnom putovnju, fotografije kao sa RAZGLEDNICE!
Foto: Kurir televizija

PORODIČNA IDILA

TREĆI MEDENI MESEC ZA PAMĆENJE! Sin i snaja Suzane Jovanović uživaju na egzotičnom putovnju, fotografije kao sa RAZGLEDNICE!

Stars -

Sin i snaja Suzane Jovanović od kada su stali na ludi kamen uživaju u bračnoj idili, a svoju realnost s vremena na vreme zamene egzotičnim putovanjem, koje iznova osveži njihov odnos.

Uprkos brojnim obavezama, koje kao zaposleni u "Grandu" imaju, Danijel i Tijana ponovo su uspeli da "pobegnu od realnosti" i otisnu se na još jedno putovanje - treći medeni mesec.

Rovinj i Santorini bile su destinacije na kojima su tokom proteklog leta uživali sin i snaja Suzane Jovanović, a sada je lepa Tijana objavila fotografiju sa novog putovanja, od koje zastaje dah.

Na peščanoj plaži, Tijana je pozirala na ljuljašci, pod palmama, dok se ispred nje prostire beskrajno plavetnilo okeana.

Za manje od godinu dana sin i snaja Suzane Jovanović uživali su čak na tri popularne lokacije. Iako se roditelji trude da im budu podrška za život iz snova, Danijel i Tijana su dvoje mladih i uspešnih ljudi, koji svojim radom i trudom teže da sebi obezbede sjajan život.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track