KONTROVERZNI SIMBOL ZAVRŠRIO NA KOLEVCI ZA BEBU! Evo šta za Ražnatoviće predstavlja TIGAR, koji je bio ZAŠTITNI ZNAK Arkana!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

REŠENA MISTERIJA

KONTROVERZNI SIMBOL ZAVRŠRIO NA KOLEVCI ZA BEBU! Evo šta za Ražnatoviće predstavlja TIGAR, koji je bio ZAŠTITNI ZNAK Arkana!

Stars -

Veljko Ražnatović izveo je sina Krstana i suprugu Bogdanu iz porodilišta sa jedne privatne klinike na Novom Beogradu.

Sin Svetlane Cece Ražnatović sa sobom je poneo nosiljku i sve što je potrebno za malog Krstana, međutim, ono što je mnogima promaklo jeste simbol na nosiljci koji asocira na njegovoj pokojnog oca, Željka Ražnatovića Arkana.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović, porodilište
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, na nosiljci koju je Veljko nosio može se videti slika mladunčeta tigra, što je svojevremeno bio Arkanov zaštitnički znak.

Mladunče tigra je, naime, počelo da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži Željko, a isti taj tigar gostovao je u Cecinom spotu za pesmu "Monotonija".

Željko Ražnatović
foto: Printscreen YT

Takođe se i Ražnatovićev sin Veljko na društvenim mrežama potpisivao kao "ArkTigar". Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta ju je Arkan doneo bivšem direktoru Beo Zoo vrta, Vuku Bojoviću.

Podsećanja radi, srpska dobrovoljačka garda je bila srpska nacionalistička paravojna formacija koju je za vreme Jugoslovenskih ratova osnovao i predvodio Željko Ražnatović Arkan, usled čega je bila poznata i pod imenom Arkanovi tigrovi ili Arkanovci.

Srpska dobrovoljačka garda je bila osuđivana za ratne zločine za koje se veruje da su njezini pripadnici počinili u ratu u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Željko Ražnatović
foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:19

Veljko Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track