CECA NE KRIJE SREĆU ZBOG ANASTASIJINE TRUDNOĆE! Otkrila kako se slažu Gudelj i Veljko, ovo je istina o porodičnim odnosima!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Dado Đilas

lepe vesti

CECA NE KRIJE SREĆU ZBOG ANASTASIJINE TRUDNOĆE! Otkrila kako se slažu Gudelj i Veljko, ovo je istina o porodičnim odnosima!

Stars -

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji i njih dvoje ne krije sreću zbog toga.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

Buduća mama se oglasila na Instagramu i prvi put pokazala javno trudnički stomak, a odmah za njom i ponosna baka koja ne skida osmeh sa lica jer u njihovu porodicu stiže jedna devojčica.

Ceca, Ceca Ražnatović, Ceca Raznatović
foto: Damir Dervišagić

- Bogu hvala da je tako, presrećna sam, stvarno ne znam šta da kažem. Radujem se, svi smo presrećni - rekla je Ceca i progovorila o tome koliko se njen sin Veljko i zet Nemanja Gudelj dobro slažu.

Veljko Ražnatović
foto: Petar Aleksić

- To je divno, to i jeste cilj svakog roditelja prvenstveno kad ima decu, da im se deca slažu, a onda i njihovi izbori. Ja mogu da kažem da sam prezadovoljna i presrećna - poručila je pevačica i otkrila zbog čega ne može da dočeka Prvi maj.

- Teško da uživam, moji su dani radni, preumorna sam. To osećam pored sve radosti i ushićenja. Radujem se Prvom maju, jer ga neću raditi i provešću ga uz serije i grickalice i pokoje piće. Gledam dobre trilere - otkriva Ceca u emisiji "Exkluzivno".

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom.

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Ona je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom malim Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima koje su delili.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović savršenom linijom zaludela sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track