PRVE FOTOGRAFIJE NATAŠE ŠAVIJE NAKON OPERACIJE! Starleta na intezivnoj nezi, sva u modricama, OTEČENA!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

evo kako izgleda

PRVE FOTOGRAFIJE NATAŠE ŠAVIJE NAKON OPERACIJE! Starleta na intezivnoj nezi, sva u modricama, OTEČENA!

Stars -

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je juče operisana, a glavni osumnjičeni za ovo delo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Starleta se trenutno nalazi na intezivnoj nezi nakon operacije jabučne kosti, a ekipa Kurira došla je u posed njenih prvih fotografija nakon intervencije.

1 / 2 Foto: Kurir/Privatna arhiva

Šavija se, kako je i sama istakla u izjavi za Kurir ne oseća najbolje. Lice joj je naduveno, a prisutno je i krvarenje iz oka.

- Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Znači jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom - rekla je Šavija juče u izjavi.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja