ANĐELA NIKAD EMOTIVNIJA: Dala bih sve živo da mogu bratu da kažem samo jednu rečenicu! Evo šta je MOLILA SORAJU da uradi kad izađe
Foto: Printscreen

Crnogorka nostalgična

ANĐELA NIKAD EMOTIVNIJA: Dala bih sve živo da mogu bratu da kažem samo jednu rečenicu! Evo šta je MOLILA SORAJU da uradi kad izađe

Stars -

Anđela Đuričić danas je u razgovoru sa Šarmen Sorajom Leoni Altman pričala o raznim temama pa se dotakla i svoje porodice i brata koji je preminuo. Ona Soraji savetovala da izgladi odnose sa svojim bratom i da posle izlaska iz "Zadruge" ostvari komunikaciju sa njim.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Zadruga

- Ja moram da pitam odakle je šolja i slike, oni će znati da izlazim i možda će da me dočekaju. Ako bude tako, srušiću se - govorila je Soraja.

Zadruga
foto: Printscreen

Čak i da te ne dočekaju i da ti nisu oni poslali šolju i da ih ne zanima što si izašla, treba da ih pozoveš kad izađeš - svetovala je Anđela.

Tek kad sam bila u zatvorenom prosotru sam shvatila da je on jedino što imam. Napolju te ponesu druge stvari, a u ovom prostoru shvatam da je on moj. Ljudi pozdravljaju ćerke, sinove, mame i tate, a šta ja da pozdravim? Komšije? - govorila je Šarmen.

Zadruga
foto: Printscreen

- Ja imam stariju sestru i mlađeg brata, ali imala sam još jednog starijeg brata - rekla je Đuričićeva.

- Rekla si da je preminuo - dodala je Šarmen.

- Zato ti i kažem. Dala bih sve živo da mogu jednu rečenicu da mu kažem, da sam znala da će to biti poslednje. Iskoristi sve živo kad izađeš, nikad ne znaš kad će da bude poslednje - dodala je Anđela.

- Sreća pa mi se nije desila tragedija da shvatim, nego samo nisam imala kontakt i shvatila sam neke vrednosti - govorila je Soraja.

Kurir.rs / Pink.rs

Bonus video:

01:00

Kako se pravi čorba od vrganja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track