"HVALA TI ŠTO SI ME KAO NERAZUMNO DETE..." Majka Vladimira Tomovića napunila 73 godine, njegova emotivna poruka razara dušu
Foto: Printscreen/Instagram

slavlje u porodici bivšeg zadrugara

"HVALA TI ŠTO SI ME KAO NERAZUMNO DETE..." Majka Vladimira Tomovića napunila 73 godine, njegova emotivna poruka razara dušu

Stars -

Bivši zadrugar Vladimir Tomović danas ima poseban razlog za slavlje. Njegova majka Ljiljana, za koju je posebno vezan, napunila je 73 godine.

Vladimir Tomović
foto: Kurir/Ana Denda

Vladimir je uslikao majku ispred torte i iznenađenja koje joj je priredio, pa joj je posvetio i emotivnu poruku.

- Hvala ti što si me kao nerazumno dete vaspitavala prutem, kaišem, papučom, a kad ničega od ovih divnih vaspitnih sredstava nije bilo, onda si tukla prvim što ti se pri ruci nađe. Da nisi bila tako stroga i pravedna, verujem da ni ja ne bih izrastao u normalnog čoveka. Mama bila, mama mila. P.S. Ovo što sam malo šašav je od papuče. Ruke ti se pozlatile, da si mi živa i zdrava 100 godina - napisao je Vladimir.

Ispod ove objave stiglo je pregršt čestitki, a srce je poslala i glumica Lidija Vukićević. Vladimir je uvek isticao koliko mu je porodica važna i koliko je vezan za brata Vladana, majku Ljiljanu i oca Zorana, koji je preminuo 2019. godine.

Vladimir Tomović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:18

VladImir Tomović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track