MAJKA GORDANA IZNENAĐENA JER SE MESO PERE PRE PRIPREME! Ne propustite tradicionalno jelo Perua danas u 18 na Kurir televiziji
Foto: Kurir

MAJKA GORDANA IZNENAĐENA JER SE MESO PERE PRE PRIPREME! Ne propustite tradicionalno jelo Perua danas u 18 na Kurir televiziji

Stars -

Stigli smo do samog kraja treće edukativne nedelje u kojoj su takmičarke uz pomoć vrhunskog kuvara Raše Vlačića pripremale jela z Švajcarske, Jermenije, Maroka, Jamajke i Perua.

00:52

Ne propustite tradicionalno jelo Perua danas u 18 na Kurir televiziji

Poslednji koji će oprobati svoje kulinarske veštine su Živanovići iz Beograda. Majka Gordana i snajka Dušica će pripremati antikučose, a sin Marko će biti degustator i doneće odluku koje jelo mu se više dopada.

Nova edukativna nedelja pomogla je takmičarkama da savladaju pripremu mnogih internacionalnih jela, ali i da steknu spretnost u kuhinji. Pored pripreme jela iz Perua, kuvar Raša se potrudio da objasni takmičarkama i mnoge druge važne stvari kada je priprema jela u pitanju te je otkrio Gordani i zašto je vrlo važno da se meso opere pre same pripreme.

1 / 5 Foto: Kurir

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja