MAJA NIKOLIĆ PREPORUČILA KNJIGU LJUDIMA KOJI NISU "OCRKOVLJENI": Da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja!
Foto: Kurir Televizija

stars

MAJA NIKOLIĆ PREPORUČILA KNJIGU LJUDIMA KOJI NISU "OCRKOVLJENI": Da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja!

Stars -

Na kraju svog gostovanja u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića, pevačica Maja Nikolić preporučila je gledaocima knjigu koju je ponela u studio.

puls
foto: Kurir televizija

- Ovo je knjiga "Tajna trojice mudraca." Tu knjigu preporučujem svima i onima koji su u pravoslavnom duhu i onima koji nisu "ockrovljeni", odnosno onima što ne stižu da idu redovno u crkvu niti da poste. Fantastimčna je knjiga, lagana je kao pesma i čita se za jedan dan. Autor je moj veliki prijatelj i akademik i budući monah, gospodij Dragan Damjanović. Knjiga govori u Isusovom rođenju, ali na najlepši mogući način - rekla je pevačica i dodala:

01:10

MAJA NIKOLIĆ PREPORUČILA KNJIGU LJUDIMA KOJI NISU OCRKOVLJENI: Da smo imali ljubav koju pruža samo vera ne bismo imali tradije!

- Preporučujem svima da posle ovih tragedija i stradanja malo obrate pažnju na ovakvu literaturu, jer da smo decu hranili Bogom ne bi došlo do stradanja. Da smo im pružili ljubav koju daje jednino vera Isusa Hrista ne bismo imali masakr dva deteta koja su upotrebjena od strane sekti.

puls
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track