FRAJERI, OVO TREBA DA IMATE AKO ŽELITE DA SE SVIDITE RUŠKI! Novinarka odgovorila na 36 pitanja koja će PODELITI JAVNOST (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

FRAJERI, OVO TREBA DA IMATE AKO ŽELITE DA SE SVIDITE RUŠKI! Novinarka odgovorila na 36 pitanja koja će PODELITI JAVNOST (VIDEO)

Stars -

Svakog četvrtka, počev od ove nedelje, gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj rubrici "36 pitanja" koja će se emitovati u okviru popularne emisije "Puls Srbije".

Ova inovativna rubrika donosi razgovore novinara Kurira sa javnim ličnostima na raznim lokacijama u gradu, otkrivajući njihove stavove i misli na razne teme.

Prva osoba koja je pristala da odgovori na "36 pitanja" bila je čuvena novinarka Ruška Jakić. Tokom ovog interesantnog intervjua, novinari su postavljali raznovrsna pitanja koja su izmamila osmehe, razmišljanja i otkrila neke lične detalje.

Ruška Jakić
foto: Kurir Televizija

Jedno od pitanja bilo je da li je Ruška Jakić ranoranilac. Ovo pitanje nam otkriva nešto o njenim navikama i životnom stilu, što nas približava ovoj poznatoj novinarki na jedan intimniji način. Takođe, postavljeno je i pitanje o trenutnom stanju njenog uma, dajući nam uvid u njenu emotivnu i mentalnu sferu.

Jedno od najintrigantnijih pitanja bilo je vezano za prave frajere u Beogradu i šta za nju predstavlja pravog frajera. Takođe, novinari su bili zainteresovani za njeno mišljenje o greškama koje današnje devojke čine.

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete videti u videu ispod:

05:39

RUŠKA OTKRILA KAKO ZA NJU IZGLEDA IDEALNI FRAJER?! Voditeljka odgovorila na 36 pitanja koja će PODELITI JAVNOST

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja