SANJA MARINKOVIĆ SE RASPLAKALA KAD JE PRIČALA O NJEMU: Voditeljku u Sceniranju prvi put ispričala sve što joj leži na DUŠU
Foto: Nemanja Nikolić

Nedelja 20 časova na Kurir televiziji

SANJA MARINKOVIĆ SE RASPLAKALA KAD JE PRIČALA O NJEMU: Voditeljku u Sceniranju prvi put ispričala sve što joj leži na DUŠU

Stars -

Vanja Camović uspela je ono što nijednom voditelju nije pošlo za rukom kada je Sanja Marinković u pitanju. Domaćica emisije "Sceniranje", koja će biti emitovanje u nedelju od 20 časova na Kurir televiziji, uspela je da iz Sanje izvuče najdublju emociju.

Već na samom početku emisije Sanja je otvorila dušu Vanji i ispricala trenutke i privatnosti o kojima do sada nije govorila. Najemotovniji trenutak je bio kada je Vanja postavila direktno pitanje za porodicu. Iako je želela da obuzda emociju i suze, nije uspela. Sanja je kroz plač ispričala sve ono što joj leži na duši spomenjući i rođenog brata za kojeg je izuzetno vezana, a koji živi u inostranstvu.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Moj brat je engleski državljanin, a odnedavno i srpski državljanin i on se nikada nije vratio zauvek u Srbiju. Sad ću se rasplakati, ali on je mnogo, mnogo uspesniji od mene i izuzetno mi je drago što njega imam. Moj tata je iznenada umro i moj brat je sad za mene sve - rekla je Sanja koja nije uspela da zadrži suze.

Inače, ona je poznata po svom damskom stilu a u "Sceniranju" je prvi put obukla najlon carape. Do sada ih ni u jednoj emisiji nije nosila.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Emisiju "Sceniranje" pogledajte u nedelju u 20 časova na Kurir televiziji.

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:51

Sceniranje 30.04.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track