EMU RADUJKO PROGLASILI KINESKOM KOPIJOM MALE DZEHVE! Bukti rat na društvenim mrežama, influenserka na meti osuda!
Foto: Printscreen/Instagram

SKANDAL U NAJAVI

EMU RADUJKO PROGLASILI KINESKOM KOPIJOM MALE DZEHVE! Bukti rat na društvenim mrežama, influenserka na meti osuda!

Stars -

Influenserka, a i od nedavno pevačica, mlada Ema Radujko, često je na meti kritika i negativnih komentara kada je u pitanju njena golotinja i provokativne fotografije koje redovno deli sa svojim pratiocima, doduše mlađom generacijom i decom koja je prate.

Uroš Račić, Ema Radujko
foto: Printscreen

Mnogi je nazivaju "kineskom kopijom Teodore Džehverović", tvrdeći da na sve načine pokušava da je kopira, te i da fizički liči na poznatu pevačicu.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Međutim, Radujko, po svemu sudeći ne mari za konstantne prozivke koje svakodnevno dobija, te nastavlja da deli svoja provokativna izdanja u nadi da će biti u centru pažnje i privući što veći broj lajkova i pratioca, a poslednji kadrovi su takođe sve ostavili bez teksta, s obzirom da ispod pojedinih nije imala čak ni donji veš, a u prvi plan isticala je svoju zadnjicu.

Uroš Račić, Ema Radujko
foto: Printscreen

"Ema, gadi nam se tvoja zadnjica", "Kad će taj Onlifens, ionako te gledamo golu besplatno", "Jeftino", Definicija reči degutantno", Ima li i jedna fotka gde nisi gola", "Sad si preterala", bili su samo neki od mnogobrojnih negativnih komentara akonto njenih golišavih fotografija.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:33:00

SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track