MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Miljanina majka se ne smiruje, otkrila detalje nemilog događaja: Ugrizla je mene i Nenada, pobegla je!
Foto: Printscreen/Pink

drama se nastavlja

MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Miljanina majka se ne smiruje, otkrila detalje nemilog događaja: Ugrizla je mene i Nenada, pobegla je!

Stars -

Miljana Kulić obratila se novinarima večeras tvrdeći da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, a Marija Kulić je sada ispričala potpuno drugačiju priču.

Nenad Macanović, Miljana Kulić
foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Marija se javila i za Informer izjavila da Nenad nije pretukao Miljanu, već da je ona izujedala njih:

- Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto to je istina - u jednom dahu izjavila je Marija Kulić koja je dodala:

Marija Kulić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Sad ću da vidim da pozovem policiju. Ona je bolesna i napravila je ovde haos. Dete ne može da raste pored takve majke. Ona je jedna, nas je ovde petoro. Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos. Niko je nije ni pipnuo. Mi, bolesni ljudi da trpimo ovo, nema šanse - nastavila je uznemireno da govori Marija koja je, potom, otkrila i šta se sada dešava s Miljanom:

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Eto je tu ispred kapije. Pobegla je, zna da ću da zovem (prim. aut. policiju). Ćerke, Nenad i ja smo tu, suprug je otišao da kupi voće. Sad ću da vidim šta ću - kazala je Marija Kulić, a potom prekinula vezu.

Miljana Kulić večeras je prijavila novinarima da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, dok je on izjavio da to nije istina.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track