SVI SMO GA ZNALI KAO KRALJA, PROSLAVIO SE U RIJALITIJU, A BIO I VODITELJ: Danas živi u inostranstvu i bavi se HUMANITARNIM RADOM
Foto: Printscreen

EVO GDE JE I ŠTA RADI KRALJ

SVI SMO GA ZNALI KAO KRALJA, PROSLAVIO SE U RIJALITIJU, A BIO I VODITELJ: Danas živi u inostranstvu i bavi se HUMANITARNIM RADOM

Stars -

Nekadašnjeg rijaliti učesnika i voditelja Dejana Stankovića Kralja, domaća publika nije imala prilike da vidi na malim ekranima dugi niz godina, a proslavio se učešćem u rijalitiju.

Dejan Stanković Kralj
foto: Damir Dervišagić

Voditelj "Lude kuće", koji je u rijalitiju Farma izluđivao Raku pričajući mu o "krastavičavoj kiselini", već dugi niz godina živi i radi u Briselu.

Dejan Kralj
foto: Printscreen

Pustio je kosu i bradu, a svojevremeno je na Fejsbuku otkrio da radi kao sudski prevodilac i nastavnik veronauke.

- Kao zvanični sudski prevodilac za flamanski (holandski) jezik u Belgiji, preko 15 godina uspešno, verodostojno i požrtvovano radim svoj posao. Danas prevodim u zatvoru a već sutra u Ministarstvu inostranih poslova. Pored prevođenja, radim i kao profesor u Briselu gde već 20 godina iz dubine srca i duše, pokušavam da mladima prenesem svoje znanje iz pravoslavne veronauke sa željom da nauče koliko je zapravo bitno imati Boga u sebi, pomagati i opraštati drugima i negovati hrišćanske vrednosti.

Dejan Kralj
foto: Printscreen

Dejan se bavi i humanitarnim radom, a trenutno se nalazi na hodočašću u Jerusalimu - obišao je Vitlejem, Crkvu Hristovog groba i manasttir Svetog Save Preosvećenog u pustinji u Jordanu.

Kurir.rs/ Telegraf

Bonus video:

05:57

Jašar Ahmedovski izjava na Tašu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja