SEKA POSTALA HIT NA TVITETRU! "Riba je usred njive, daleko od svih, izgradila kuću" Pevačicina reakcija napravila OPŠTI HAOS!
Foto: Promo

URNEBESNO

SEKA POSTALA HIT NA TVITETRU! "Riba je usred njive, daleko od svih, izgradila kuću" Pevačicina reakcija napravila OPŠTI HAOS!

Stars -

Pevačica i voditeljka najgledanijeg kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", Svetlana Seka Aleksić, oduševila je domaću javnost zbog odlaska na maturu sa devojčicom iz Vrbasa koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Majke i snajke, Seka Aleksić, Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Srbija je ovih dana oduševljena postupcima javnih ličnosti koje su se udružile da usreće devojčicu iz Vrbasa, koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja u svojoj osnovnoj školi.

Prva je na priču o devojčici kojoj su školski drugari doneli bakarnu žicu, a potom odbili da s njom idu na maturu, reagovala pevačica Seka Aleksić, koja se u međuvremenu dogovorila sa njom da joj bude pratilja na proslavi povodom kraja škole, a u akciju se uključio i košarkaš Vladimir Štimac, koji se čuo sa devojčicinim ocem.

Od kako je Seka na Tviteru postavila pitanje "gde je ta devojčica, ja hoću da idem s njom na maturu", interesovanje ostalih na ovoj društvenoj mreži ne jenjava. Dok svi pišu da je "ispala čovek" i da je "i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja", jedan korisnik je napisao:

"Za Seku sam znao da je kul lik onog trenutka kada sam saznao da je riba, usred njive, daleko od svih, napravila kuću".

Svetlana Seka Aleksić
foto: Printscreen YT

Pevačica je ubrzo reagovala na ovaj tvit i otkrila i da je zbog toga bila na meti podsmeha:

Svetlana Seka Aleksić
foto: Printscreen YT

"Jao, i za to me je ismejavalo nekoliko javnih ličnosti - 'napravila kuću u kukuruzima', a ja kad ustanem i čujem crkut ptica, moje kokoške, pse, žubor vode... to nema cenu".

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:24

Seka Aleksić izvela sina na binu, on joj postavio šok pitanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track