Belgrade Music Week: FAN PIT gotovo rasprodat, požurite sa kupovinom ulaznica
Foto: Promo

Belgrade Music Week: FAN PIT gotovo rasprodat, požurite sa kupovinom ulaznica

Stars -

Više od 85 odsto pojedinačnih FAN PIT ulaznica prodato je za predstojeći Belgrade Music Week, dok su paketi FAN PIT ulaznica, koji obuhvataju sva tri festivalska dana, u potpunosti rasprodati!

Za najpoznatiji festival popularne i urbane muzike u regionu, koji će se u organizaciji Skymusic-a održati od 23. do 25. juna na beogradskom Ušću, vlada nezapamćemo interesovanje, pa se na fanove apeluje da svoje ulaznice obezbede na vreme.

Belgrade Music Week
foto: Promo

Kako je najavljeno, publiku očekuje više od 25 izvođača, neprikosnovene vladare YouTube trendinga i apsolutne predvodnike novog lica muzičke industrije, među kojima su i Rasta, Devito, Voyage, Nucci, Crni Cerak, Teodora, Breskvica, Henny, Popov, Amna, Mahrina i mnogi drugi.

Osim nezaboravnih nastupa, Skymusic obećava i savremenu produkciju, besprekoran zvuk i najnaprednije scenske efekte koji diktiraju stadarde live industrije, koji će nesumnjivo doprineti uzbudljivom i neponovljivom iskustvu.

Ulaznice su i dalje dostupne po PROMO cenama, sa 40 odsto popusta, putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track