Najnovije vesti

VIKI MILJKOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO KOLEGAMA: Postoje osobe na estradi koje PODMEĆU nogu! Otkrila i sa kim planira DUET od pevača
Foto: Slobodan Miljevic Beta

HAOS

VIKI MILJKOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO KOLEGAMA: Postoje osobe na estradi koje PODMEĆU nogu! Otkrila i sa kim planira DUET od pevača

Stars

Viki Miljković sinoć je nastupala u jednom prestoničkom lokalu, a sa njom je pevao i pobednik "Zvezda Granda", Nermin Handžić kog su pevačica i njen suprug prihvatili kao svog sina.

Viki Miljković
foto: Ana Paunković

- Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga forsiramo. Prepoznali smo u njemu nešto što se ne nalazi tako često. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem, a za večerašnji nastup mu nisam dala nijedan savet - dodala je ona.

Nermin je otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom, prenosi Blic.

Viki Miljković, Tešanj, Zvezda Granda, Nermin Handžić
foto: Kurir

- Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem - ispričao je mladi Nermin.

Miljkovićeva je istakla da na estradi, kao i u svakom drugom poslu, postoji spletkarenje.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Magazin In

- Svuda postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno - ispričala je Miljkovićeva.

Viki je otkrila sa kim bi volela da snimi duet.

- Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović... Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić - rekla je ona.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja