NEDA UKRADEN SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Pevačica u OSMOJ DECENIJI izgleda BRUTALNO! Objavila fotku svi komentarišu njen izgled: Ko vino
Foto: Ana Paunković

FOTO

NEDA UKRADEN SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Pevačica u OSMOJ DECENIJI izgleda BRUTALNO! Objavila fotku svi komentarišu njen izgled: Ko vino

Stars -

Neda Ukraden pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, koje je oduševilo sve one koji je prate.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Instagram

Neda Ukraden je poznata kao neko ko jako vodi računa o fizičkom izgledu, pa se već decenijama unazad nalazi na listama najlepših dama na našoj javnoj sceni.

Kako se spekuliše, ona je u poslednje vreme smršala oko 15 kilograma, a rezultat dijete je vidljiv.

neda ukraden
foto: Printscreen

Na svoj Instagram profil postavila je fotografiju iz Bugarske, na kojoj se vidi da izgleda nikad bolje.

"Prava dama", "fenomenalno, Nedo", "mačka bila i ostala", poručivali su joj u komentarima, a verujemo da joj komplimenti i te kako prijaju.

Neda će, inače, na leto proslaviti 73. rođendan. Nedavno je bila u žiži interesovanja javnosti, jer je navela da misli da su je emotivni partneri tokom života varali.

- Da ti kažem, mislim da da. Uvek se nekako takmiče sa mnom misleći da smo mi sa estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima nekakav dom i porodicu. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dete ne oseti tvoje odsustvo, da tvoj muž ne oseti, tvoja kuća, da je snabdeveno, skuvano, sve podmireno, a ti si negde 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutru i tako dalje. E sad, taj ko može da razume, taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo - kazala nam je tad.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:47

HTELA SAM DA IZBEGNEM SAMO JEDNU STVAR! Neda Ukraden o periodu trudnoće: Doterala sam se, kao da idem na snimanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track