VELIKO SLAVLJE U DOMU ŠAKA POLUMENTE! Pevač postao deda 5. PUT, van sebe od sreće, unuka dobila skroz NEOBIČNO ime (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

stigle rode

VELIKO SLAVLJE U DOMU ŠAKA POLUMENTE! Pevač postao deda 5. PUT, van sebe od sreće, unuka dobila skroz NEOBIČNO ime (FOTO)

Stars -

Pevač Šako Polumenta na svom Instagramu objavio je radosne vesti da je dobio još jedno unuče. Naime, njegova ćerka Rijalda na svet je donela devojčicu, zbog čega je pevač beskrajno srećan

- Evo kako se moj svet ostvaruje. Od ovog trenutka moj život je bogatiji još za jednu devojčicu, tako lepu da moje reči nemaju tu boju koju mogu oslikati kako se moj svet i moj život obojio takvim tonom da ni muzika, ni boja ne može proizvesti ni notu, ni boju kako se ja osećam unutar sebe, a i spolja - napisao je pevač.

- Hvala ti, kćeri moja Rijalda, što si uokvirila moj život koji su svi napadali i osporavali, a ti, Rijana i Adis staviste mom životu večiti sjaj. A njima, koji su navikli da prljaju moj život zanemše usta i poganu dušu dolaskom Mellani, Irie, Lava, Šaka Juniora i sad male Klee! Dobro nam došla, lepotice moja!

Inače, pevač je u februaru dobio unuka od sina, a dečaku su dali ime po dedi Šako.

- Hvala dragom Bogu i tebi sine, Azra draga, što ste mi podarili mog imenjaka - napisao je pevač ispod fotografije na kojoj njegova snajka Azra u naručju drži sina.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track