ŠAVIJA KROZ PESMU UDARILA NA KARIĆA I OTKRILA NEPOZNATE DETALJE! Nataša napisala stihove i rekonstrukciju brutalnog nasilja, ŠOK!
Foto: Nenad Kostić, Kurir

ŠAVIJA KROZ PESMU UDARILA NA KARIĆA I OTKRILA NEPOZNATE DETALJE! Nataša napisala stihove i rekonstrukciju brutalnog nasilja, ŠOK!

Stars -

Stefan Karić je pre samo nekoliko dana izašao iz jednomesečnog pritvora, pa se vratio normalnom životu, dok brutalno pretučena Nataša Šavija pokušava da se oporavi od fizičkih povreda, ali i psihičkih posledica.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Odmah po izlasku iz pritvora, Stefan je objasnio da ne zna kako je Nataša povredila oko, jer ju je on "samo ošamario".

Danas je Šavija na Instagram storiju napisala izmenjenu verziju pesme, a jedan stih glasi: "Pobegao sam sa lica mesta, jer sam ti lupio pesnicu ispred, a policiji se nisam javljao, da prođu dokazi sa moje pesnice".

Nataša Šavija
foto: Kurir televizija

Mnogi sumnjaju da je ovim poručila da je Stefan pokušao da zataška dokaz o batinama, a celu pesmu možete pročitati ispod.

- Ja, ja sam tu da ti sudim. Jer ljubav je moja kamenje, mrzim sve žene, pobegao sam sa lica mesta, jer sam ti lupio šamar i pesnicu ispred, a policiji se nisam javljao, da prođu dokazi sa moje pesnice. Ljubav je moja kamenje, a dobila najmanje (samo izdeformisanu facu), breme i znamenje, koje uvek primiš ti, kada napuste me svi, što još juče su se na me zakleli. Optužen sam za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda, ali ja ću da tvrdim samo za šamar, jer ko sam ja da idem u zatvor - napisala je Nataša i objasnila:

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

- Baš volim ovu pesmu, ali sam malo izmenila tekst, nadošla mi inspiracija. Ne znam da sklapam rime kao neki, ali je*i ga.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track