"POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU!" Novinarka Kurira otkriva: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000€
Foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

nezaštićeni svedok

"POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU!" Novinarka Kurira otkriva: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000€

Stars -

U emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji odnedavno je uveden novi segment koji se zove Nezaštićeni svedok.

puls
foto: Kurir Televizija

- Ono što mi novinari saznamo, mi to u dnevnom listu Kurir objavljujemo svakog utorka u tekstovima pod nazivom Abronoša. To je dostupno na portalu već od devet ujutru na portalu Kurir.rs i čitaoci mogu da čim otvore oči saznaju nove detalje iz života poznatih. Ono što je u Abronoši specifično jeste da njihova imena i prezimena nisu otrkivena, ali mi ih tako opišemo i predstavimo da čitaoci mogu da pogode o kome je reč - rekla je Ljiljana Stanišić, novinarka Kuria.

U segmentu nezaštićeni svedok najavljuje se šta čitaoci mogu da očekuju u sutrašnjoj Abronoši, a evo šta je Stanišić najavila za sutra:

- Za sutra imamo dve jake priče. Jedna je ljubavna, a druga je nasilna, tj. ono od čega mi najviše strahujemo. Stalno se trudimo da se smanji ta stopa nasillja u braku i generalno, ali što više apelujemo kao da pričamo u prazno i nasilja je sve više. Priča koju sutra očekujemo je u vezi sa tim. Jedan poznati biznismen je nasrnuo na svoju partnerku, na svoju verenicu i izmaltretirao je. O tome govori naša sutrašnja abronoša, a ko zna, u Kuriru možda uskoro osvanu i imena.

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

Stanišić je prokomentarisala i prošlonedeljnu priču iz Abronoše, čiji naslov glasi: Musava od sponzora dobila auto od 40.000 €, Platiša ne zna da mu je devojka trudna.

- Musava je jedna poznata ličnost koja je eto imala sreću da se ovajdi za automobil. Te neke pojedine starlete koriste ljuvavne veze sa moćnim muškarcima da ih snimaju, slikaju i dođu do nekih škakljivijih informacija o njima. Onda to koriste da bi ih ucejivali i od njih uzimali novac. Ta osoba je eto uspela na taj način da dobije automobil od 40.000 evra - kaže Stanišić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja