Najnovije vesti

DOM DANIJELE MARTINOVIĆ NALIK SVETSKIM MAGAZINIMA! Pevačica uživa u luksuzu a ovo je njen omiljeni kutak!

prelepo

DOM DANIJELE MARTINOVIĆ NALIK SVETSKIM MAGAZINIMA! Pevačica uživa u luksuzu a ovo je njen omiljeni kutak!

Stars

Dom Danijele Martinović odiše jednostavnom elegancijom. Uređen u minimalističkom stilu, odraz je sofisticiranosti i dobrog ukusa. Posebno je zanimljiv plakar, tačnije, "walk in garderober", koji je san svake žene. Svetlo drvo i zatamljeno staklo, Danijela definitivno ume da sa ukusom izdizajnira sve do najsitnijih detalja.

Danijela Martinović
foto: Printscreen

U domu hrvatske pevačice dominiraju nežni, ženstveni tonovi. Pored nezaobilaznih umetničkih slika i fotografija na zidu, Danijela svoj prostor popunjava diskretnim ukrasima. I za rad i za opuštanje uz knjigu, i za druženje sa prijateljma, ovaj prostor obiluje dobrom energijom.

Danijela je rekla da joj je omiljeno mesto u stanu terasa, u čiji dizajn je sigurno uložila podjednako truda i vremena. Rustični pod od tamnog drveta, ukrasno kamenje i biljke - ovo je mesto za opuštanje i jogu. A pogled - fantastičan!

Podsetimo, raskid Danijele Martinović i Petra Graša potpuno je iznenadio javnost, jer je par nakon tolikih godina delovao i te kako skladno. Nakon 24 godine provedenih zajedno, Danijela i Petar su odlučili da se rastanu, a pevač je ubrzo nakon toga uplovio u bračne vode sa Hanom Huljić. Ovo je sigurno bilo razorno za Danijelu, ali po svemu sudeći, suzama je definitivno došao kraj.

Sada uživa u ljubavi i mnogi tvrde da nikada nije bila srećnija.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:39

Realna priča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track