MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA BIH O SMRTI SINA ENESA BEGOVIĆA: Izražavamo iskreno saučešće, prerano nas je napustio...
Foto: Michal Cizek / AFP / Profimedia, Instagram/enesbegovic63

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA BIH O SMRTI SINA ENESA BEGOVIĆA: Izražavamo iskreno saučešće, prerano nas je napustio...

Stars -

Povodom tragične i iznenadne smrti Armina Begovića, sina pevača Enesa Begovića, oglasio se ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković. Armin je živeo u Sarajevu i radio u Ministarstvu spoljnih poslova, a njegova žena je uskoro trebalo i da se porodi.

Enes Begović
foto: Printscreen

- Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vest. Ministarstvo spoljnih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima - napisao je Konaković na Tviteru.

Podsetimno, Goca Božinovska, jedna je od koleginica sa estrade koja se takođe oglasila ovim povodom, te je od šoka jedva uspela da progovori.

- Ja sam u šoku, ne mogu da verujem, čekam da ga pozovem, razmišljam u svoj toj muci da li da zovem ili napišem poruku. U tom paklu čovek ne može ni da se javi. Dečko je bio sportista, lep momak. Poznavala sam ga lično, dok je bio još klinac, ne znam šta je to moglo da se desi. Znam da je kao mlađi bio bolestan, pa se Enes sekirao, to je davno bilo, bio je srećan kad je prestalo - izjavila je Božinovska.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:24

Šerif Konjević i Enes Begović ušli u poznati beogradski restoran i napravili haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track