VERIO SE, OŽENIO, A USKORO I CRKVENO VENČANJE: Nenad Aleksić Ša i Vanja podelili lepe vesti, reper od nje dobio VREDAN POKLON
Foto: Printscreen

VERIO SE, OŽENIO, A USKORO I CRKVENO VENČANJE: Nenad Aleksić Ša i Vanja podelili lepe vesti, reper od nje dobio VREDAN POKLON

Stars -

Nenad Aleksić Ša nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge" pronašao je svoju sreću na emotivnom planu i vrlo brzo nakon toga se oženio sa lepom tiktokerkom Vanjom.

Pošto su njih dvoje imali samo opštinsko venčanje, Vanja je putem Instagram storija podelila lepe vesti, a to je da će uskoro i u crkvi izgovoriti "da".

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Oženio, verio, a uskoro i crkveno venčanje - napisala je Vanja.

Ali to nije sve, Nenad Aleksić Ša je svojim pratiocima na društvenom mreži Instgaram pokazao poklon koji je dobio od svoje supruge, a radilo se o satu, koji je on odmah stavio na svoju ruku.

- Hvala, ljubavi - napisao je reper na svom Instagram storiju i uz to dodao tri emotikona crvenih srca.

Podsetimo, Ivana, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, došla je u centar pažnje javnosti kada ju je on prevario sa Tarom Simov i to pred kamerama u rijalitiju "Zadruga".

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Nakon razvoda, o Ivani se još nekoliko meseci pisalo i pričalo, ali u poslednje vreme malo je onih koji znaju šta radi, gde živi i čime se bavi.

Ivana se, inače, bavi i dalje svojim kozmetičkim salonom, ima 111.000 pratilaca i verifikovan nalog na Instagramu, pa joj i to sigurno donosi brojne saradnje. Jedna od njenih najboljih drugarica je Višnja Petrović, pevačica, a združila se i sa Kijom Kockar, koja je doživela istu sudbinu kao i ona.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track