JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA OSVOJILA FUDBALERA: Odrasla u ZAMKU, napustila Srbiju, a o njenim SKANDALIMA pišu i Italijani
Foto: Printscreen/Instagram

JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA OSVOJILA FUDBALERA: Odrasla u ZAMKU, napustila Srbiju, a o njenim SKANDALIMA pišu i Italijani

Stars -

Manejenka Jovana Đorđević privlači veliku pažnju na društvenim mrežama gde je veoma aktivna i neretko objavljuje provokativne fotografije. Prelepa manekenka osvojila je srce fudbalera, a svoj dom svili su u Italiji.

Naime, Jovana Švonja, udato Đorđević rođena je u Novom Sadu, a njena porodica je imućna, tako da je odrastala u kući nalik na dvorac koja upada u oči svima koji prođu kroz taj kraj.

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali.

Bivša manekenka uživa u luksuzu, objavljuje slike sa jahti i iz provoda, pa se često u komentarima može pronaći i to da će joj pored zgodnog supruga žene zavideti i na raskoši u kojoj se baškari.

Neretko je i provokativno odevena, a mnoge je šokiralo kada je na društvene mreže objavila fotografiju na kojoj u toplesu šeta ulicom.

Jovana je jednom prilikom priznala da je svoje lice i telo ulepšala i estetskom hirurgijom, ali i da se svojevremeno pokajala zbog pojedinih intervencija. Manekenka je stavila silikone u usne, koji su se pre izvesnog vremena izlili, pa ih je izvadila, radila operaciju nosa zbog koje se pokajala i rekla "uradila sam je jer sam bila idiot. Dosada, hir... ništa lepša nisam zbog toga", a priznala je i da je uvećala i grudi.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:25

SKUVAĆETE SE OD SNIMAKA ŽENE FUDBALERA! Jovana Đorđević samo u BRUSU, a pantalone ISCEPANE na pozadini! Kakve OBLINE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track