SVE ŠTO SAM REKLA JE BLAGA EROTIKA ZA ONO ŠTO TEK SLEDI: Milena nemilosrdna nakon Aninog poteza, poslala BRUTALNU poruku!
Foto: Petar Aleksić

kAČAVENDA NAJAVILA RAt

SVE ŠTO SAM REKLA JE BLAGA EROTIKA ZA ONO ŠTO TEK SLEDI: Milena nemilosrdna nakon Aninog poteza, poslala BRUTALNU poruku!

Stars -

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić dugogodišnje drugarice i kume od kada se završila šesta sezona u žiži su javnosti zbog izjava koje su kako kaže Ana bile kontradiktorne.

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda
foto: Petar Aleksić, Antonio Ahel/ATAImages

Kačavenda je demantovala nedavne navode da je uzela novac od Aninih fanova i detaljno objasnila šta se dogodilo sa grupama koje su se bavile malverzacijama.

Takođe, otkrila je da od Ane ni hvala nije dobila, kao ni da njihovo prijateljstvo nikada nisu ovekovečile kumstvom.

Milena Kačavenda, Ana Čurčić
foto: Petar Aleksić, Printscreen Instagram

Ana je uzvratila lajvom na Instagramu i izjavila da je iznenenađena ponašanjem Milene kao i da su sve same trebale da reše u četri zida. Ubrzo nakon toga ju je izbrisala sa Instagrama i blokirala, nakon 30 godina druženja i svega što je Kačavenda uradila za nju.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga, Milena Kačavenda
foto: Petar Aleksić

Kurir je stupio u kontakt sa Milenom koja je progovorila o svim tvrdnjama koje je javno iznela, ali i odnosu sa Anom.

- Sve što sam rekla je blaga erotika za ono što tek sledi ako me neko bude jahao. Mesecima sam davala sve od sebe da bih prvo pitanje nakon izlaska bilo: “Koliko sam para uzela?”. Da ja nisam bila uz nju zauzela bi 46. mesto! Muka mi je od Bujanovca, lažnih lavica i gluposti, ako ja započnem rafal sa sve pokrićem koje imam, nikome neće biti dobro! Savetujem im da obuku pancir po mogućstvu od kevlara, lagan da im ne bude vruće u julu - izjavila je Milena za Kurir.

Kurir.rs/ J.M.Đ.

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track