NATAŠA ŠAVIJA NAKON DIVLJAČKOG NASILJA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI STRAH: Bojim se da Osman nekome ne plati da...
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Dado Đilas, Kurir

KARIĆI POSTALI SUMNJIVI

NATAŠA ŠAVIJA NAKON DIVLJAČKOG NASILJA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI STRAH: Bojim se da Osman nekome ne plati da...

Stars -

Bivši zadrugar Stefan Karić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim ponašanjem. Naime, mnogi ljudi mu zameraju što svakodnevno izlazi, hvali se novim autom i baškari, kao da nije glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nenad Kostić, Kurir

Za domaće medije se oglasila Šavija, koja sumnja da će Stefan i Osman Karić pokušati da plate nekome da preuzme krivicu, kako Stefan ne bi bio osuđen. U ovo je počela da sumnja zbog Stefanovog raskalašnog ponašanja.

- Mislite da mene ovo iznenađuje? Ali dobro, čovek uživa dok može. Samo se bojim npr. da ne plati nekome da preuzme za njega krivicu, što nije isključeno. Ne znam, svašta mi pada na pamet, pogotovo što se i on i njegov otac tako raskalašno ponašaju, kao da imaju neki plan - započela je Šavija, pa nastavila:

Nataša Šavija
foto: Printscreen

- Ja se nadam da će biti pravično osuđen. Zar bih ga ja zaboga krivično gonila za tešku telesnu povredu, a da lažem? I upirala javno prstom u njega? Ovo nije za igranje.. A valjda same činjenice da se par dana nije javljao policiji, a znao je da mediji bruje o tome, da je priznao da mi je lupio šamar, kao i njegovo nasilništvo u rijalitiju, gde je i sam priznao da je ženomrzac i čije su pravo lice javno otkrile Iva Grgurić i Rialda, jasno upućuju da mi je on ovo uradio - dodaje Nataša.

Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Kurir

- Kuka kako ga linčuju, pa dobro, ako je znao da je nevin, zašto se odmah nije prijavio policiji i rekao: "Evo vam ruke, pa proverite". Od takvog udarca nemoguće da mu nije ostao neki trag na ruci - zaključuje starleta.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track