MALI ŽELJKO KONAČNO SA TATOM: Ivan Marinković objavio emotivnu fotografiju sa sinom, evo kako provode zajedničko vreme!
Foto: Printscreen/PINK

dirljivo

MALI ŽELJKO KONAČNO SA TATOM: Ivan Marinković objavio emotivnu fotografiju sa sinom, evo kako provode zajedničko vreme!

Stars -

Za Ivana Marinkovića ovogodišnje učešće u Zadruzi bilo je berićetno, kako zbog zarade koju je ostvario jer je ostao do samog kraja, tako i zbog zbližavanja sa sinom Željkom kojeg je dobio sa Miljanom Kulić.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Amidži šou

Dečak i zadrugar su se zbližili u Beloj kući, često su se družili i igrali, a Ivan mu je čak i rekao da mu je otac.

Maleni Željko ga je lepo prihvatio, a koliko se lepo slažu, govori i to da je došao kod njega u Beograd na nekoliko dana.

Ivan se pohvalio na Instagramu fotografijom dečaka koji se igra sa igračkama, dok iza njega stoji kofer i stvari kako bi kod njega proveo vikend.

Ivan Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, pre ulaska u Zadrugu Marinković nije bio u kontaktu sa dečakom i retko ga je viđao, a on čak nema njegovo prezime, već majčino.

- Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, rasupsti... U "Zadruzi" su postavljani dobri temelji za naš odnos - pričao je Ivan.

Goca Tržan, Ivan Marinković
foto: Nenad Kostić, Printscreen/Pink

Podsetimo, Ivan je po izlasku iz Zadruge otkrio da je stupio u kontakt sa ćerkom Lenom iz braka sa Gocom Tržan.

On nije želeo da priča o detaljima, ali je rekao kako je navodno sve u redu i da su se čuli.

Tim povodom domaći mediji stupili su u kontakt sa pevačicom, ali ona nije želela da iznosi detalje.

- Stvarno izvinite, ali ja ne mogu o tome da pričam, to su privatne stvari. Ne bih otkrivala te detalje, a i nemam ovlašćenje od strane svoje ćerke da pričam o tome, to je njen privatan život - iskrena je bila Goca.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Goca je u više navrata o odlasku od bivšeg muža javno pričala, te istakla da je tu bilo mnogo problema, ali je nedavno, nakon više od deset godina od razlaza, otvorila dušu o problemima u braku sa Marinkovićem, ali i razlozima zbog kojih je na njihovu ljubav stavljena tačka.

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji - priznala je Goca Tržan

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track