BRAK NIJE ZA PRVU POSTAVU ZG! Dvojica ostali sa ženama, ostali RAZVEDENI, Tanja u svađi s bivšim, Slavica svog PRIJAVILA POLICIJI
Foto: Kurir/ Damir Dervišagić I Nebojša Mandić, Tamara Trajković, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

BRAK NIJE ZA PRVU POSTAVU ZG! Dvojica ostali sa ženama, ostali RAZVEDENI, Tanja u svađi s bivšim, Slavica svog PRIJAVILA POLICIJI

Stars -

Darko Filipović nedavno se razveo od supruge Jasmine posle 12 godina braka. On nije jedini iz prve generacije "Zvezda Granda" koji je okončao brak.

Darko Filipović
foto: Damir Dervišagić

Pre njega to je uradilo još njih troje, a samo dvojica iz čuvene postave su i dalje sa svojim ženama.

Bane Mojićević
foto: Printscreen/Instagram

Bane Mojićević, pobednik te 2005. godine, već tri godine nije u braku. Sa suprugom Milicom u zajednici proveo je sedam godina. On nije želeo dugo da priča o krahu braka, ali je posle nekoliko meseci priznao da on i supruga više nisu zajedno.

- Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo - izjavio je Bane i dodao:

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje - zaključio je on.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: Shutterstock/muratart, Damir Dervišagić

Njegova koleginica Tanja Savić prošla je kroz pakao kada je rešila da ostavi supruga Dušana Jovančevića. On je tada decu odveo u Australiju, gde je inače živeo, a Tanja je ostala u Srbiji. Agonija je trajala mesecima i ona je na kraju uspela da vrati decu. Ali, njihove svađe i iznošenje prljavog veša nije prestalo. Pevačica je bivšeg muža optužila za maltretiranje i da je on jedini krivac što se udaljila od svoje porodice.

- Dušan je veoma agresivan, doživela sam od njega psihičko, verbalno i fizičko nasilje. Kontolisao me je, maltretirao i vređao! Bile su mi potrebne godine da uvidim da sa njim nešto nije u redu, da manipuliše mnome, decom, situacijama... pravio me je ludom - rekla je jednom prilikom Tanja.

Ona je tada istakla da Dušan i dalje živi od novca koji je ona stekla, i da joj ga je bukvalno ukrao!

- Odneo je sav keš koji sam skupljala da kupimo stan u Beogradu. Preko granice sme da se iznese 10.000 evra, a on je izneo preko 150.000! Motao ih je oko nogu! I kada sam nastupala po diskotekama, vlasnici su uplaćivali novac na njegov račun. Kukala sam i molila ga da mi da novac jer nemam od čega da živim. Korona je, ne radim. Odgovorio mi je: "Neću ti dati ni da ti treba za lek!"

- Plaćala sam račune, hranu, avionske karte za Srbiju i Australiju... Samo za karte sam do sada dala 100.000 evra. Kad je odveo decu, gospodin je leteo biznis klasom, i na to potrošio 20.000 evra koje mi je ukrao - priznala je pevacica.

Dodala je i da je Dušan izolovao od svih ljudi koje voli.

- Govorio je kako je on zaslužan za ovo što sam ja sada, kako me je spasao od Saše Popovića i roditelja. Krila sam se iza zgrade i plakala, hodala sam kao zombi, bila sam u depresiji. Nisam mogla da stojim na nogama. U takvom izdanju sam došla kod moje majke. Kad me je videla rekla je: "Sine, tebi treba pomoć". To je bilo ovog proleća kad je sve puklo - ispričala je detalje Tanja.

Vlada Avramov, Slavica Ćukteraš
foto: Daniele Montigiani / LaPresse / Profimedia, Damir Dervišagić

I Slavica Ćukteraš se pre nekoliko godina razvela od nekadašnjeg fudbalskog golmana, a sada trenera Vladimira Avramova. Ona je istacala da su u dobrim odnosima i da je on fantastičan otac, ali se juče sve to promenilo. Ona ga je prijavila za pretnje. Naime, sukob je nastao oko starateljstva, a policija je za njim raspisala potragu.

Nemanja Nikolić
foto: Printscreen

Jedino sreću u ljubavi iz prve postave imaju Nemanja Nikolić i Steva Anđelković.

Stevan Anđelković
foto: Damir Dervišagić

Nemanja je u dugom braku sa nekadašnjom Grand balerinom Slađom, dok njegov kolega uživa pored Nataše. Njima je kumovala Milica Todorović.

Kurir.rs

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja