KATARINA GRUJIĆ PLIVA U LOVI, A NE LIBI SE DA KUPI HALJINU OD 3.000 DINARA! Oduševila javnost: Imam pun ormar jeftinih krpica!
Foto: ATA Images

haljina sa rasprodaje NA NJOJ kao milion dolara

KATARINA GRUJIĆ PLIVA U LOVI, A NE LIBI SE DA KUPI HALJINU OD 3.000 DINARA! Oduševila javnost: Imam pun ormar jeftinih krpica!

Stars -

Katarina Grujić supruga fudbalera Marka Gobeljića za domaće medije progovorila je o svojoj garderobi i otkrila da se ne libi da kupi sve što joj se dopadne ma koliko koštalo, te joj ni rasprodaje nisu strane jer je sve pitanje stila a ne novca.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić

- Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara - priča Kaća i dodaje da, za razliku od koleginica, ne pati od potrebe za brendiranim stvarima:

Katarina Grujić
foto: Damir Dervišagić

- Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica. Atraktivna pevačica kaže da joj sve dobro stoji jer ima idealnu liniju.

- I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena.

Katarina Grujić
foto: ATA images

Kaća je idealnu liniju pokazala na letovanju u Turskoj, gde je bila sa suprugom Markom i ćerkom Katjom. Nakon tog odmora od muža će biti razdvojena skoro celo leto.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:11

Katarina Grujić i Andreana Čekić u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track