"VOLE ME I ŽENE I MUŠKARCI, JA SAM SE*S SIMBOL!" Mili ŽARI I PALI na Onli fansu, a evo kakve fotke izbacuje: Cveta biznis!
Foto: Damir Dervišagić

progovorio i o devitu

"VOLE ME I ŽENE I MUŠKARCI, JA SAM SE*S SIMBOL!" Mili ŽARI I PALI na Onli fansu, a evo kakve fotke izbacuje: Cveta biznis!

Stars -

Reper Marko Milivojev Mili, koji se nedavno našao u žiži interesovanja zbog svađe sa kolegom Devitom, otkrio je da je otvorio profil na platofrmi za odrasle Onli fans.

-Imam, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim jedini kao muškarac. Ja gledam da sam seks simbol i što se tiče muškaraca i žena, mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike neke do pojasa- kaže Mili koji je otkrio i šta mu to na pomenutoj mreži pišu pripadnice lepšeg pola:

-To je ludilo. Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je “Ja sam Mila, ti si Mili, ajde da se milujemo”. To je meni kidanje jer volim originalne upade.

Marko Milivojev Mili, Marko Milivojev, Mili
foto: Printscreen Amidži šou

Kako kaže, na račun mu ležu pare od pomenute mreže.

- Zarađujem, mada ne znam da li sam ikada podigao tu lovu, nešto mi uvek šalju. Meni to skuži više zbog konekcije sa publikom koja želi da me vidi u nekom privatnom svetlu- objašnjava Mili.

Mili se nedavno sukobio sa kolegom Devitom, a sada je odlučio da i to prokomentariše.

-To je sve šoubiznis. Nisam ni u nekoj svađi jer ne mogu ja da se svađam sa ljudima sa estrade. Želim svakome sve najbolje, samo imam svoj stav i uvek ću ga iskazati- iskreno kaže mili koji je prokomentarisao Devitov novi album, ali se i našalio zbog Devitovog lažiranja dueta sa jednom od najpopularnijih latino pevačica Nati Natašom pod nazivom “Acrobatico”:

Marko Milivojev Mili, Devito
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Čuo sam pesmu sa Breskvicom, to mi je kul. Ne znam, kvalitet mojih pesama je daleko iznad svega ovde. Ide “Loca 2” sa Šakirom.

Ističe da se pomirio sa činjenicom da će biti predrasuda.

-Znam kako da se ponašam u svakom trenutku. Imam i ulično i kućno vaspitanje, odgajile su me 3 žene. To je sve uticalo na mene samog i da se ponašam onako kako se ponašam. Predrasude će uvek postojati zbog nekih pesama ili tetovaža. Sve je to umetnost i imidž- priča i dodaje da su mu žene inspiracija za sve:

Marko Milivojev, Marko Milivojev Mili, Mili
foto: Nemanja Nikolić

-Ne puštam ljude blzu sebe, a one koje pustim volim najviše na svetu. Žene su moja snaga kroz moju muziku i životu. Žene me uvek guraju napred. Gledam da moja muzika priča za mene i da ne pravim skandale. Gledam da niti me slika paparaco niti da se eksponiram preko ljubavnih veza sa devojkama.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:06

Devito na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track