DONETA KONAČNA ODLUKA! Ovo je CRNA LISTA učesnika Zadruge 7 ELITA, oni neće moći da kroče u Šimanovce! Spisak je podugačak
Foto: Printscreen

kraj rijalitija

DONETA KONAČNA ODLUKA! Ovo je CRNA LISTA učesnika Zadruge 7 ELITA, oni neće moći da kroče u Šimanovce! Spisak je podugačak

Stars -

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije i idejni tvorac rijaliti programa "Zadruga", objavio vest koja je mnoge iznenadila, a to je da će biti sedme sezone najpopularnijeg šoua, ali da će u njemu biti samo elita.

Nastavak programa pod nazivom "Zadruga 7 Elita" počeće u septembru, a kako se spekuliše u ovaj fotmat neće moći svako da uđe i postoje crne liste, odnosno spisak onih koji neće biti deo ovog spektakla.

Zadruga
foto: Petar Aleksić

Takođe, došlo je do promena i kada je glavna nagrada u pitanju, pa se učesnici više neće boriti samo za prvo mesto i iznos od 50.000 evra, već će od septembra ove godine nagradni fond biti znatno veći.

Kako je najavljeno, prvo mesto otići će kući bogatije za čak 100.000 evra, dok praznih ruku neće ostati ni drugo, treće, a ni četvrto mesto. Zadrugari koji se budu kotirali do ovih pozicija osvojiće po 50.000 evra.

Kada je "Zadruga 7" u pitanju, ni tu nije kraj. Svi se pitaju ko će se ove sezone useliti u Belu kuću, a i na tom polju je došlo do ozbiljnih promena.

Naime, učešće u "Zadruzi 7" neće imati pravo oni koji su u ranijim sezonama diskvalifikovani, što bi trebalo da znači da recimo Filip Car, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Miljana i Marija Kulić i mnogi drugi neće imati priliku da se ponovo pojave u Pinkovom rijalitiju.

Zadruga 7
foto: Printscreen

- Željko Mitrović će zajedno sa svojim timom narednih osam nedelja raditi kastinge. Pripremaju se velika iznenađenje, a u opticaju će biti samo zvučna imena. Diskvalifikovani takmičari neće imati pravo da učestvuju u novoj sezoni, jer produkcija želi da maksimalno sankcioniše nemile situacije, bahato i nasilničko ponašanje, jer je nulta tolerancija na sve društvene anomalije - priča izvor.

- Već u prvim satima nakon što su Mitrovići objavili početak nove sezone počeli su da im se javljaju stari učesnici. Na razne načine su pokušali da ih mole i sugerišu da ponovo uđu u Zadrugu. Pometnja je već nastala - priča izvor.

kurir.rs/blic

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track