"TEODORA SE NIJE SNAŠLA! " Pavlovićka bez dlake na jeziku o AFERI ALBINO koja i dalje trese estradu: Želi da ga brani, ali...
Foto: Petar Aleksić, Stefan Stojanović MONDO, Kurir Televizija

progovorila

"TEODORA SE NIJE SNAŠLA! " Pavlovićka bez dlake na jeziku o AFERI ALBINO koja i dalje trese estradu: Želi da ga brani, ali...

Stars -

Već nedeljama unazad, domaće medije trese afera "Albino". Naime, pevačica Teodora Džehverović žestoko je udarila na pevačicu Milicu Pavlović, o čemu je ona progovorila i javno sada.

- Sa moje strane nije bilo frke niti će biti. Ja sam od samog početka prema njoj bilo okej. Nije se snašla i dala je nesmotrenu izjavu, a što se mene tiče sve najbolje mislim o njoj. Ona hoće da brani Albina, ali nema od čega. Nismo nastavili saradnju, ali ono što je najbitnije jeste da kada nije bio poznat toliko, ja sam se zaljubila u pesmu "Šećer" i dala mu taj spotlajt. Lako je kada je nešto hit da svi idu uz taj hit. Želeli smo, nije se namestilo na novom albumu i to je to - rekla je Milica u emisiji Amidži šou.

Milica Pavlović
foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, sve je počelo kada je Milica, koja je na prethodnom albumu sa Albinom imala duet "Šećeru", u februaru izjavila da je sa njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima. Teodora se, po svemu sudeći, pronašla u ovoj izjavi, budući da je i sama snimila duet, ali dosta kasnije, a na pitanje novinara da prokometariše izjavu Pavlovićeve, tada je rekla:

Teodora Džehverović, Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je nedavno Džehverovićeva , što je iznenadilo Milicu.

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

Milica Pavlović, promocija albuma Lav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track