DŽEHVA IZMISLILA VEZU SA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM! Od šeme sa Rebecom nema ništa: Zbog ovog se Teodora opet odlučila na ŠOK POTEZ
Foto: Nenad Kostić, EPA/Mauri Ratilainen

ponavlja isti pr

DŽEHVA IZMISLILA VEZU SA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM! Od šeme sa Rebecom nema ništa: Zbog ovog se Teodora opet odlučila na ŠOK POTEZ

Stars -

Teodora Džehverović čini sve kako bi bila u centru pažnje javnosti, pa ne preza ni od toga da o sebi izmišlja lažne vesti. Pevačica sve ovo radi kako bi sebi napravila besplatan marketing u cilju promovisanja nove pesme, što je već radila kad je izmislila svađu s koleginicom Mahrinom.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Prema našim saznanjima, upravo je ovo bio slučaj i s pričom koja se nedavno pojavila u javnosti da je trenutno u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom. Kako su tada preneli mediji, ona je nedavno bila na tribinama u Beogradskoj areni kada je Partizan igrao protiv Cedevita Olimpije, za koju igra i Rebec. Njih dvoje su navodno odnedavno u vezi i uživaju u ljubavi daleko od očiju javnosti.

Međutim, prema rečima našeg izvora, ovo je daleko od istine i predstavlja čist plod Teodorine mašte. To je uradila kako bi sebi napravila marketing pred nastup na jednom muzičkom festivalu na kojem je pevala prethodnog vikenda, ali i pred izlazak duetske pesme sa Albinom koju, uprkos svemu, publika nije prihvatila na najbolji način.

Matic Rebec
foto: Starsport©

Podsetimo, ova priča je treća u nizu u kojoj se Džehva dovodi u vezu s košarkašima. Najpre je povezivana s Lukom Vildozom, bivšim košarkašem Crvene zvezde, a onda i s Matijasom Lesorom, bivšim igračem Partizana, koji od pre nekoliko dana igraju zajedno u istom klubu, grčkom Panatinaikosu.

Teodora je za medije rekla da joj nije jasno zbog čega je stalno na meti osuda zbog pojavljivanja na košarkaškim utakmicama, budući da je verni fan košarke i ističe da nije jedina javna ličnost koja se tamo pojavljuje.

Teodora Džehverović, Matijas Lesor, Luka Vildoza
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track