FOTKA IZ MLADOSTI VESNE ZMIJANAC POSTIDEĆE MNOGE PEVAČICE! Provokacija i poziranje koje i dan danas RUŠI standarde, mreže GORE
Foto: ATA Images

smelo

FOTKA IZ MLADOSTI VESNE ZMIJANAC POSTIDEĆE MNOGE PEVAČICE! Provokacija i poziranje koje i dan danas RUŠI standarde, mreže GORE

Stars -

Vesna Zmijanac žarila je i palila bivšm Jugom, a za svaki njen koncert se tražila karta više. U karijeri je iznedrila mnogobrojne hitove, ali to nije bio jedini razlog zbog koga su je ljudi voleli.

Vesna Zmijanac
foto: Ddragan Kadić

Važila je za jednu od najlepših žena devedesetih godina, a među prvima je smelo nosila providne kombinezone i provokativno se slikala.

Jedan od spotova koji se prepričava i dan danas jeste onaj u kome se pojavila u crnom potpuno providnom kostimu a intimne delove telova su prikrivali minijaturni "listovi".

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen YT

Po društvenim mrežama kruži fotografija iz njene mladosti koja jasno pokazuje koliko je oduvek bila ispred svog vremena.

Vesna se slikala u toplesu, a grudi je prikrivala rukama, dok je na sebi imala samno minijaturni donji veš. Prirodne lepote i zgodnog tela, hrabro je stala ispred objektiva i napravila fotografiju o kojoj se i dan danas priča.

Fotografiju poglkedajte OVDE.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir televizija

Podsećanja radi, Vesna Zmijanac nedavno je operisana, a za medije se gotovo nije oglašavala. Pevačica se oporavlja u svojoj kući na Bukulji, a njena ćerka Nikolija Jovanović otkrila je da se uskoro vraća svojoj profesiiji.

- Vesna je sada odlično. Odlično je - rekla je Nikolija sa osmehom na licu i nagovestila majčin povratak na scenu.

Nikolija, Nikolija Jovanović
foto: ATA images

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

01:15

Vesna Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track