PRVA REAKCIJA IVANA MARINKOVIĆA NAKON ŠTO GA JE ZORICA PRIJAVILA POLICIJI: Kratko i jasno o potezu pevačice nakon haosa u emisiji!
Foto: Petar Aleksić

PRVA REAKCIJA IVANA MARINKOVIĆA NAKON ŠTO GA JE ZORICA PRIJAVILA POLICIJI: Kratko i jasno o potezu pevačice nakon haosa u emisiji!

Stars -

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković prijavila je Ivana Marinkovića policiji nakon incidenta u emisiji "Narod pita", u noći između 16. i 17. juna.

Zorica Marković
foto: Printscreen

Nakon vesti o prijavi oglasio se Ivan, koji tvrdi da još uvek nije upućen i da za prijavu ne zna.

- Ne znam zaista o čemu se radi, saznao sam od vas da me je prijavila, ali me niko od njenih, ali ni iz policije, još uvek nije kontaktirao. Moram da idem, ćao - rekao je Ivan Marinković.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Amidži šou

Podsetimo, Zorica Marković prijavila je policiji Ivana Marinkovića, a kako saznajemo razlog je to što se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije!

- Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - priča naš izvor.

Zorica Marković
foto: Printscreen TV Pink

- Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju - ističe sagovornik blizak pevačici.

Kako dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

- Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi - ističe izvor.

Ivan se u pomenutoj emisiji Zorici unosio u lice i izgovarao najstrašnije uvrede, zbog čega je i obezbeđenje reagovalo.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track