ANĐELA ĐURIČIĆ SE MOLI BOGU ZA NJENO SPASENJE! Crnogorka potršena ovom informacijom: Nadam se da će se izvući
Foto: Printscreen YT

tuga

ANĐELA ĐURIČIĆ SE MOLI BOGU ZA NJENO SPASENJE! Crnogorka potršena ovom informacijom: Nadam se da će se izvući

Stars -

Ana Nikolić našla se u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesik i pevač Dario Šogorović optužio za uznemiravanje, ali je ovoj muzičkoj zvezdi poslednjih godina ovo samo jedan u nizu skandala koji se vezuju za njeno ime.

Poslednji u nizu skandala dogodio se kada je isplivao snimak gde Ana Nikolić ima kratere po licu i moli za novac, jer ima 100 dinara u džepu, a mnogi se pitaju šta se krije iza uništenog lica Ane Nikolić koja je nedavno hitno primljena u bolnicu jer joj je koža lica u kritičnom stanju.

Ana Nikolić, Saša Mirković
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Osim toga, Ana Nikolić se danas oglasila i optužila menadžera Sašu Mirkovića da joj je pretio, a u ovoj prozivci pronašao se i Aca Lukas koji je pevačici brzo odgovorio otvorenim pismom.

Sve ovo ispratila je bivša zadrugarka Anđela Đuričić, koja je zbog nasilja diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 6".

Naime, Anđela , koja inače nikad nije ni upoznala pevačicu Anu Nikolić dala je sebi za pravo da je komentariše. Ona je podržala Acu Lukasa i Sašu Mirkovića, a Ani poručila da se nada da će se izvući iz svega.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Svaka čast na velikoj podršci koju ste joj pružali sve vreme. Nadam se da će se izvući iz ovoga - napisala je Anđela i tagovala Mirkovića i Lukasa.

Ova njena izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, te oprečnim komentarima nije bilo kraja, a mnogi su se pitali ko je ona uopšte da se obraća Ani Nikolić.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

03:10

DIAVN ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track