DA LI JE OVO NOVI STARI UČESNIK "ELITA" ZADRUGE? Napravio je najveću PREVARU, bio sa Aleks Nikolić a danas se oglasio iz Beograda
Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock

šok

DA LI JE OVO NOVI STARI UČESNIK "ELITA" ZADRUGE? Napravio je najveću PREVARU, bio sa Aleks Nikolić a danas se oglasio iz Beograda

Stars -

Željko Mitrović, najavio je novu sezonu rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita", a već sad se spekuliše koji poznati rijaliti igrači će ući u "Zadrugu".

Jedno od imena koja se pominju je i ime Marka Osmakčića.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Osmakčić je stigao u Beograd iz Švajcarske gde živi, te su njegovi pratioci odmah počeli da spekulišu koji je razlog Markove posete srpskoj prestonici.

Ipak, kontroverzni zadrugar je rešio da bude tajanstven i ne reši ovu misteriju.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen

Inače, Mitrović je najavio da će za ovu sezonu "Zadruge" nagradni fond biti 250.000 evra, od čega će pobednik odneti 100.000 evra, drugoplasirani, trećeplasirani i četvrtoplasirani po 50.000 evra.

Da podsetimo, Maro Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" pošto je njegov otac Franjo lažirao svoju smrt. Franjo je po prijatelju poslao svoju umrlicu čelnicima produkcije, kako bi njegov sin izašao iz rijalitija u momentu dok je njegova tadašnja devojka Viktorija bila trudna. Viki Mitrović posle celog haosa i saznanja na koji način je otac izveo Marka iz Zadruge, abortirala njihovo dete.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

06:32

REALNA PRIČA: Simonida Milojković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja