"JOŠ UVEK DRHTIM" Marina Tadić progovorila o rođendanskoj žurci, pa dala sud o Prijinom novom albumu: Nije poletela za trendom...
Foto: Printscreen Instagram

"JOŠ UVEK DRHTIM" Marina Tadić progovorila o rođendanskoj žurci, pa dala sud o Prijinom novom albumu: Nije poletela za trendom...

Stars -

Marina Tadić nedavno je proslavila 40. rođendan i otkrila da se sjajno provela. Kako je napomenula u razgovoru sa domaćim medijima, želela je da sve bude u krugu porodice i bez odjeka u javnosti.

Marina Tadić
foto: Printscreen

- Prošlo je super, još uvek drhtim (smeh). Proslavila sam u krugu najdražih prijatelja, ne volim da to bude javno. Potrudim se da to uvek bude u tajnosti. Nikada se nisam prilagodila tom životu estradne ličnosti, nisam ikada živela život na taj način. Uvek želim da zaista uživam sa svojim prijateljima i najbližima, a ne da budemo okruženi kamerema.

Marina Tadić
foto: printscreen

- Bilo je dosta lepih poklona i vrednih. Oni koji ostaju za ceo život. Ne mogu samo jedan da izaberem, jer je bilo dosta lepih.

Pevačica je prokomentarisala i rad mlađih koleginica, a za jednu od njih je imala samo reči hvale.

- Prijovićka je izbacila album koji će se slušati ne samo ovo leto nego uvek. Nisam se iznenadila jer je ona radna i vredna, uvek sam mislila da će biti najbolja od takmičara Zvezde Granda. Drago mi je da nije poletela za trendom i da je ostala dosledna sebi. Jako sam srećna zbog nje zaista - govorila je Marina.

Lepa Brena, Sava Centar, Aleksandra Prijović
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, pevačica se na 4 godine povukla iz javnosti i potpuno posvetila svojoj porodici. Nakon medijske ilegale pojavila se sa novom pesmom i vratila na velika vrata, a sva njena pojavljivanja uglavnom su poslovne prirode jer svoj privatni život godinama sebično čuva samo za sebe i svoje najmilije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:47

Marina Tadić: Estrada je postala cirkus, a ja ću uvek biti ona stara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track