SVI MISLE DA JE ANA NIKOLIĆ POSLE SKANDALA POBEGLA IZ BG: Evo gde se sklonila i šta radi, snimala se i pokazala u GROPLANU lice
Foto: Printscreen

SVI MISLE DA JE ANA NIKOLIĆ POSLE SKANDALA POBEGLA IZ BG: Evo gde se sklonila i šta radi, snimala se i pokazala u GROPLANU lice

Stars -

Ana Nikolić danima je u centru skandala, najpre zbog svađe sa Sašom Mirkovićem, a potom i zbog rana na licu koje su se mogle videti na snimku.

Međutim, Ana je sada postavila video na kojem se njene rane ne vide. Nikolićeva je snimila video u Beogradu u kojem je svom prijatelju čestitala rođendan.

- Ja se uglavnom trudnim da svoje rođendane prespavam, a ti? Pa nisi bio u mojim godinama. Što si stariji više ti se spava, kao rođendan se nije ni desio - kroz smeh je kazala Ana.

00:18

Evo kako se ponaša Ana Nikolić posle skandala

Anu izgleda uopšte nisu poremetili skandali koji su se danima nizali, veoma je raspoložena, nasmejama, puna humora.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vide krateri na Aninom licu, što je šokiralo mnoge. Ubrzo se u čitavu priču umeštao Saša Mirković koji tvrdi da Ana uzima nedozvoljena supstance i da ju je izdražavao šest meseci. Dok mu je pevačica poručića da ona nije njegova marioneta i da je on "nečovek".

kurir.rs

Bonus video:

00:14

Oglasila se Ana Nikolić, objavila video ove pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja